Már éppen elfogadtam Orbán Viktor szabadságharcának igazságát, hogy senki ne uralkodjon ő rajta kívül a magyar embereken és Magyarországon – mert valamiért mindenkinek ez az ország kell, ahol a legtöbb az öngyilkos, az alkoholista és legnagyobb a munkanélküliség, viszont legkisebb az átlagkereset. Ez nem téveszti meg a nemzeti ügyek kormányát, sorban leplezi le az idegeneket, akik mind a mi országunkat akarják.

Egyetértek a szabadságharccal, rabok tovább nem leszünk, az IMF ellen vívott szabadságharcot már megnyertük. A tőlük kapott pénztartalékot ugyan felhasználjuk, de újabb hitelt már nem veszünk fel, mert akkor határt szabnak a költségvetésnek, megnézik, mire költ a magyar kormány, és belebeszélnek a demokratikus jogokba.

A fülkeforradalom pedig felülírta az eddigi elképzeléseket a sajtószabadságról és most már a vallásszabadságról is, ami annyit tesz, hogy az Orbán-kormány betiltott 300 egyházat és felekezetet. Ezek alakíthatnak egyesületet, mint a varrónők, ha akarnak, és összejárhatnak beszélgetni a régi szép időkről, amíg egyházak voltak. A Fidesz kongresszusán Orbán Viktor azt mondta a külföldi kritikákra adott magyar válaszokról, hogy adtunk a külföldnek néhány kokit, nyakast, kiosztottunk néhány sallert, amire én rendkívül büszke vagyok. Éljen a magyar szabadság, a magyar koki, a magyar saller és a magyar nyakas.

Ám kicsit zavarba jöttem, amikor kiderült, hogy Magyarország hatalmas hitelt vesz fel Kínától az államadósság csökkentésének nevében. Egyik oldalról az emberektől gyűjtik a pénzt, hogy csökkentsék az államadósságot, egyebek között államosították e célra az emberek magán-nyugdíjpénztári befizetéseit, másik oldalon veszik fel az újabb hiteleket. Mi a különbség? – támadt fel bennem a lázadó gondolat, mire megértettem, hogy Kína nem fogja a pénz fejében követelni az emberi jogokat, miután maga is két lábbal tapossa azokat, és a kínai rendszer teljesen kompatibilis a fideszes magyar rendszer lényegével: mindkettő a korrupcióra épül.

Ennek jegyében az Orbán baráti köréhez tartozó vállalkozók kapják meg a kínai milliárdokat, hogy azokat tetszésük szerint használják fel. Kínaiak jutnak hozzá némi csúszópénz fejében a ferihegyi repülőtérhez, és lassan mindenhez. Kilóra veszik meg Magyarországot, ami nem baj, mert akkor így nem tudják megvenni a zsidók, ami mennyivel rosszabb lenne.

A szocik tényleg nem érdemlik meg, hogy éljenek: Nokiás dobozban loptak el tízmilliót, amibe bele is buktak. A Fidesz ennél sokkal ügyesebb: ők milliárdokat tesznek zsebre anélkül, hogy ezt bárki szóvá tenné. Nincs is hol, hiszen ők beszélnek majdnem minden hullámhosszon és minden csatornán.

A jövő elkezdődött, éljen a kínai és magyar kommunista párt örök barátsága.

8 Comments

8 Reader’s Comments

 1. Olah Zsuzsanna

  Egy pelda:
  Lassan 3. eve, a XII., Marvany utcaban /Ugocs es Alkota u. kozotti rovidke reszen/
  2db kinai ruhauzlet, 1 kinai etterem, 1 kinai kezben levo 100 Ft-os bolt volt talalhato, es ez csak egy rovid utca resz de ha barhova megyunk, sorra nyilnak es elnek a kinai “kiskoszos” uzletecskek, melyeknek frekventalt helyen nem lenne szabad engedelyt kapniuk.
  Tisztelet a kivetelnek, de piszkos uzletecskek, gusztustalan konyhaju ettermek ellenorzes nelkuli mukodese lepi el az orszagot!
  Ez most ezek utan meg hatvanyozodni fog.

 2. A helyzet az hogy Don Viktorral már csak a Kinaiak állnak szóba !!!!!

 3. Olah Zsuzsanna

  Jaj! nem 3. eve, hanem 3 evvel ezelotti tapasztalatomrol irtam.

 4. Ez akkor lesz még érdekesebb, amikor az EU megunja, hogy hiába tiltakozik, OV-re a szavak nincsenek hatással, és elkezd keményebb eszközt keresni. Katonailag nyilván nem fog beavatkozni, mivel NATO-tagok vagyunk. Amint az egyik NATO-tag egy másik NATO tag ellen fordul, azonnal bedől az egész szövetség, mert hiteltelenné és értelmetlenné válik. Így marad a gazdasági szankció. És akkor fog kiderülni, hogy valójában mit jelent OV fidesztánjának a kínai kapcsolat.

 5. Írtam egy gondolatsort, amit végül nem tettem fel a netre.
  Azon elmélkedtem benne, hogy az eladósodott emberek lakását miből fogja felvásárolni az állam és adja vissza, mint jó állam, mint isten állam a lakosságnak, mint szociális bérlakásokat.
  Hát gondoltam a kínai tőkére, hogy a magyar ingatlanpiacra is bevonulnak majd.
  Lehet, hogy nem is gondoltam olyan nagy hülyeséget? Mellesleg szerintem egy egész jó cikket kerekítettem ki az elmélkedésemből, de sajnos nem merem feltenni :(
  Persze ez csak egyik része a kis cikkecskémnek a lényeg a menekülési útvonalban lenne. De hát azt sem merem felrakni :(
  Én beszari vagyok.

 6. Kedves Bartus László!

  Egyébként most fedeztem fel Önt. Elég rossz olvasni amiket ír, mert szerintem nagyobb igazságtartalmuk van, mint azoknak az írásoknak, akik úgy gondolják, hogy Orbán Viktor és társai már nem sokáig húzzák. Én úgy gondolom, hogy most kell levinniük a lakosságot a mélypontra, amikor még az előző kormányokra lehet fogni mindent, sőt még a Bokros csomagra is, mert így semmiért sem ők a hibások. Aztán majd amikor a bank elveszi a házukat előjönnek a csúnya bankkal szemben, mint megmentők. Az emberek önként hajtják szolgaságba a fejüket és éljenzik az állam növekvő szerepét, az állam hatalmát.

 7. Kínának mi annyit számítunk mint bolha tökén a pattanás. Már régóta jönnek Magyarországra ez nem Orbán találmány. Nagy baj viszont, hogy a termékeik végtelenül szarok, mentsen Isten tőlük Az még a bóvli kategóríát sem éri el. Ez az amikor a mennyiség a minőség rovására megy

 8. Kedves Bogaras! Lehet,hogy összeesküvés elméletemmel,én is bogaras vagyok,de mióta kijött az egyházi törvény ,valami belső hang azt mondja bennem, Kína a Vatikán pénzes postása.Egy ilyen arcátlanságot mint a vallásszabadság korlátozása honorálni kell.Minden esetre,ha jelentős mozgás lesz a Vatikáni -Kínai kapcsolatokban,el kell gondolkodni rajta.

Írja meg véleményét!